Parjoale


Ingrediente: 
1kg carne tocata de porc, 8 catei usturoi, 2 oua,1 lingurita sare, 1 lingurita piper, 1 lingurita boia ardei dulce, 1 ceapa medie, 1 cartof mediu, 1 legatura marar proaspat, 1 lingura pesmet, faina pentru pudrat parjoalele, ulei pentru prajit
Usturoiul, ceapa si cartoful marunteste-le in robotul de bucatarie- asa cum am procedat eu, sau da-le prin masina de tocat. 
Peste acestea adauga carnea, ouale si mararul tocat marunt. Adauga pesmetul, sarea, piperul si boiaua dulce. Amesteca toate ingredientele si lasa-le o jumatate de ora sa se odihneasca.  
Vei observa ca gusturile se intrepatrund mai bine daca nu ne grabim cu prajitul 👌
In tigaie, incinge ulei din belsug. Formeaza parjoalele dupa forma si marimea preferata si trece-le prin faina. Prajeste-le in ulei pe ambele parti, pana devin crocante. Scoate-le pe un servet de bucatarie, pentru a absoarbi excesul de ulei. Enjoy! 

No comments:

Post a Comment

Followers