Ingrediente pentru pane:
250gr midii curatate, 1 lingurita sare, 1 lingurita praf usturoi, 1/2 lingurta piper macinat, 2 linguri zeama lamaie, 1 ou, faina, pesmet, ulei
Ingrediente pentru sos:
4 linguri iaurt grecesc, 1 lingura ulei masline, ierburi italiene, 2 catei usturoi, patrunjel, sare, piper
Preparare pane:
peste midii pune sarea, usturoiul praf, piperul si zeama de lamaie. Lasa totul la macerat pentru 1 ora.
Trece fiecare midie prin faina - ou - pesmet si prajeste-le in ulei pana devin aurii.
Scoate-le pe un servet de bucatarie pentru a inlatura excesul de ulei.
Preparare sos:
intr-un bol, amesteca iaurtul grecesc cu uleiul de masline, ierburile italiene, cei 2 catei de usturoi dati pe razatoarea mica, sare si piper dupa gust. Garniseste cu patrunjel sau adauga-l tocat in sos.
Enjoy!
No comments:
Post a Comment