Ingrediente:
4 banane bine coapte; 250 ml lapte; 2 oua; 30 ml ulei; 2 lingurite esenta vanilie; 250 g faina; 10 g praf de copt; 1/2 lingurita scortisoara; un praf de sare.
Mod de preparare: intr-un blender, pune bananele maruntite impreuna cu laptele. Omogenizeaza pana cand bananele sunt bine pasate. Adauga in blender ouale, uleiul, esenta de vanilie si scortisoara. Dupa ce omogenizezi toate ingredientele, adauga faina, praful de copt, praful de sare si amesteca toate ingredientele pana se incorporeaza.
Prajire: Incinge o tigaie antiaderenta la foc mediu. Toarna aluat in tigaie astfel incat sa obtii o clatita cu diametrul de cca 15 cm. Prajeste-o pana cand observi ca se formeaza bule mici pe suprafata clatitei. Intoarce-o si continua gatirea pentru inca 30-40 sec.
Le poti orna cu ciocolata, inghetata, capsune.
Enjoy!
No comments:
Post a Comment