Incepe prin a rupe biscuitii in bucati mici. Iti va lua ceva timp, dar este mai indicat sa-i rupi decat sa-i maruntesti in robotul de bucatarie. Salamul de biscuiti isi va pastra "look.ul" clasic de pe vremea bunicii 💖
Cata vreme te distrezi cu biscuiti, ai grija ca stafidele sa stea la hidratat, impreuna cu esenta de rom si 200ml de apa.
Odata ce biscuitii sunt maruntiti, activitatea se muta la aragaz.
Pune pe foc mic laptele impreuna cu zaharul, untul, esenta de vanilie. Cand zaharul s-a topit, opreste focul si adauga cacaoa, stafidele (si apa in care s-au hidratat) rahatul si biscuitii.
Amesteca toate ingredientele si ruleaza salamul folosind folie alimentara.
Da-i forma si dimensiunea dorita.Si rotund si patrat, va fi un deliciu !!! Serveste-l dupa ce a stat la rece pentru cel putin 3-4 ore sau peste noapte. |
Enjoy!
No comments:
Post a Comment